20 Απρ 2011

F1: Νέα δεδομενα από το ...2011

Όπως είπα και σε προηγούμενο άρθρο από τον αγώνα της Κίνας αναθεωρήσαμε και καταλάβαμε οτι το παιχνίδι παίζεται με την στρατηγική και όχι με την δυναμική των μονοθέσιων. Αυτός που θα μπορεσει να σκεφτεί έξυπνες στρατηγικές και εκμεταλλευτεί το ταλέντου του κάθε οδηγού στην διαχείριση των ελαστικών αυτός θα πρωταγωνιστήσει. Είδαμε τον Rosberg να χάνει πολλές θέσεις σε λίγους μόνο γύρους λόγο φθοράς αλλά και τον Webber να πετυχαίνει το αντίθετο, να κερδίζει ακόμα και δυνατούς συνδυασμούς σε πολύ λίγο χρόνο και με μεγάλη ευκολία. Αυτό έκανε όλες τις ομάδες και τους οδηγούς να ανασυνταχτούν και σε μερικές περιπτώσεις να αναθεωρήσουν την πορεία που είχαν χαράξει για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.
Ο επικεφαλής της Mercedes GP άλλαξε άποψη μετά την ανταγωνιστική εμφάνιση των W02 στην Κίνα, που όπως είπε, προήλθε όχι μέσω αναβαθμίσεων αλλά μέσω κατανόησης του πώς ακριβώς να πάρει η γερμανική ομάδα τα μέγιστα από το μονοθέσιο της.
Αυτό είδαν και άλλου όπως ο οδηγός της Ferrari «Μετά τα γκραν πρι της Σανγκάης, θεωρούμε πως η Mercedes GP ανήκει στις ομάδες που τρέχουν για την κορυφή. Σίγουρα, έχουν ένα πιο γρήγορο μονοθέσιο από το δικό μας στις κατατακτήριες δοκιμές, αλλά ακόμη δεν έχουν φτάσει στο επίπεδο της Red Bull», ανέφερε ο Massa.
Σε άλλες απόψεις οδηγείτε και ο Button... «Νομίζω πως όλες οι ομάδες μαθαίνουν για το νέο στιλ οδήγησης του 2011. Θα αρχίσουμε να βλέπουμε περισσότερες στρατηγικές και ιδέες στους επόμενους αγώνες. Προφανώς, τα ελαστικά θέλουν την καλύτερη διαχείριση από όλους. Νομίζω ότι όλες οι ομάδες θα αφιερωθούν σε επιτυχημένες στρατηγικές»
 
Όπως και να'χει εμείς το απολαύσαμε και ελπίζουμε να συνεχιστεί με το ίδιο ενδιαφέρον και το χαιρόμαστε κάθε Κυριακή..

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa