21 Απρ 2008

Michael Schumacher: Τα slick έχουν πλάκα!


Ο Michael Schumacher έχει εχθρούς και φίλους. Είναι πολλοί αυτοί που αμφισβητούν τις επιτυχίες του βασιζόμενοι στους παράγοντες «τύχη, Ferrari, χρήμα». Ωστόσο δεν υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί την ικανότητα του Γερμανού να δοκιμάζει και να εξελίσσει τα μονοθέσια της Formula 1. Με δεδομένη αυτή του την ικανότητα οι χθεσινές του δηλώσεις περί των slick ελαστικών και των θερμαινόμενων κουβερτών, είναι σίγουρο ότι η FIA θα πρέπει να ξανασκεφτεί την απαγόρευσή τους. Άλλωστε οι φωνές είναι πλέον πολλές.

Ο Schumacher δεν μίλησε όμως μόνο για τις κουβέρτες αλλά και για αυτό που κρύβεται κάτω από αυτές… Τα ίδια τα slick ελαστικά, τα οποία τα βρήκε «ένα βήμα μπροστά». Ας δούμε τι είπε στους δημοσιογράφους μετά τις χθεσινές δοκιμές στη Βαρκελώνη:

«Τα Slick ελαστικά είναι πολύ καλή επιλογή επειδή φέρνουν πολύ πρόσφυση και συμπεριφέρονται διαφορετικά. Το διασκέδασα. Μου αρέσει πολύ να τρέχω με slicks. Φυσικά υπάρχει το θέμα με τις κουβέρτες και θα πρέπει να το σκεφτούν πολύ καλά πριν πάρουν την τελική απόφασή τους. Νομίζω ότι γενικά είναι καλή η κίνηση για την Formula 1 να αλλάξει η ισορροπία μεταξύ της αεροδυναμικής και της μηχανικής επίδοσης, αφού έτσι θα δούμε περισσότερες μάχες σε επίπεδο οδηγών. Νομίζω ότι πρέπει να σκεφτούμε το θέμα με τις θερμαινόμενες κουβέρτες. Έτσι και αλλιώς τις έχουν όλοι. Είναι κρίσιμο ζήτημα. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί πριν παρθεί η τελική απόφαση. Όπως και να έχει τα slick είναι ένα βήμα μπροστά για όλους. Αρέσει στους οδηγούς, θα αρέσει στον κόσμο και νομίζω ότι θα αρέσουν και σε εσάς (τους δημοσιογράφους).»

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa