29 Αυγ 2011

Ο Tom Cruise οδηγά..Red Bull



Η Red Bull ξέρει καλά πώς να τραβά τα βλέμματα και δεν χάνει ευκαιρία να προκαλεί εκπλήξεις.Oι «κόκκινοι ταύροι» έδωσαν φόρμα, γάντια και κράνος στον Τομ Κρουζ, προσφέροντας του τη δυνατότητα να πάρει μία γεύση από μονοθέσιο της F1. 
Μάλιστα, η τελική ταχύτητα που έπιασε ο Αμερικανός, ήταν στα 181 μίλια την ώρα, μόλις τέσσερα λιγότερα απ’ ότι κατέγραψε η τηλεμετρία του Coulthard.

«Ο Tom είναι φοβερός. Εξεπλάγην που προσαρμόστηκε τόσο γρήγορα, είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός. Δεδομένου του πόσο περίπλοκο είναι ένα μονοθέσιο της Formula 1, λειτουργούσε υποδειγματικά. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που και στην πραγματικό ξέρει να πιέζει στα όρια. Πραγματικά με εντυπωσίασε», δήλωσε ο Coulthard.



Πηγή

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa