30 Αυγ 2011

o Rosberg.. δεν πάει τον Schumi

Στην επέτειο των 20 χρόνων συμμετοχής στην F1 του ομόσταυλού του διάλεξε να πλέξει το εγκώμιο ενός άλλου οδηγού ο Nico Rosberg. O φιλανδο-Γερμανός οδηγός δήλωσε από την αρχή οτι δεν έχει και ιδιαίτερη συμπάθεια στον Michael Schumacher ενώ θεωρεί άλλους οδηγούς καλύτερους του.
"Οι πρώτες μου αναμνήσεις από την Formula 1 είναι ο Mika Hakkinen στη Lotus και ο Nigel Mansell στη Williams" λέει ο Rosberg, αναφερόμενος στο 1991, τον καιρό που ο ίδιος έκλεινε τα 6.

"Ο Mika ήταν στην F1 πριν τον Michael και τον θυμάμαι καλύτερα."

Αναφερόμενος δε στην πίστα που έτρεχαν είπε:
"Έβλεπα τον αγώνα με τον πατέρα μου στο σπίτι. Όταν ο Mika έκανε την κίνησή του βγήκα έξω, κλαίγοντας από χαρά. Θυμάμαι πώς τα γόνατά μου έτρεμαν από τον ενθουσιασμό."
Το "δώρο" του όμως στο 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, ο οποίος πριν λίγες μέρες μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Nico, δεν τελείωσε εδώ.. Δεν παρέλειψε να πει οτι τον νικάει επανελημένα θέλωντας ίσως να πιστέψουμε οτι είναι και καλύτερος του, παρά το ρεκόρ το των 101 αγώνων χωρίς νίκη..
"Περίμενα να είμαστε πολύ πιο κοντά, τόσο στις κατατακτήριες όσο και στον βαθμολογικό πίνακα."
..Πιθανόν αυτά να άκουσε ο Schumacher και σκύλιασε από την τελευταία θέση, όπου βρέθηκε γιατί αποκολλήθηκε ο πίσω τροχός στα δοκιμαστικά, και τους πέρασε όλους (19) για να φτάσει στο τέλος τον Nico που δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε μία θεση, και να τον περάσει στα ίσα στους τελευταίους γύρους, δείχνοντας ποιός είναι... ποιός

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa