27 Δεκ 2010

Δεν φοβάται Vettel ο Alonso...λέει

Σε προηγούμενο άρθρο μιλήσαμε για την .. ενδεχόμενη  άφηξη του Vettel στην Ferrari..
Είχα την απορία σε ένα τέτοιο σενάριο (απίθανο για μένα) ποια θα ήταν η στάση του Fernando Alonso.. Πριν λίγες μέρες μας έλυσε αυτή την απορία μιλώντας μόνος του σε σχετική ερώτηση στα ισπανικά ΜΜΕ..
"Δεν φοβάμαι καθόλου τον Vettel. Αν έρθει στην Ferrari μια μέρα, εγώ δεν θα έχω κανένα πρόβλημα, και δεν μου πέφτει λόγος.
Αλλά δεν φοβάμαι να αντιμετωπίσω κανέναν team mate, γιατί ποτέ δεν τους φοβήθηκα. Κανείς τους δεν έχει μαζέψει έστω έναν βαθμό περισσότερο από εμένα, οπότε δεν βλέπω το λόγο να πρέπει να φοβάμαι τον οποιονδήποτε"

Βέβαια όλα αυτά αποτελούν δηλώσεις ... εντυπωσιασμού και μάλον ο Fernando έχει.."κοντή μνήμη" μιας και έχει χάσει από team mate του το 2001, απο τον Tarso Marques στην Minardi και το 2007 από τον Lewis Hamilton που ενώ ισοβάθμησαν στην βαθμολογία, ο Lewis ήταν πιο ψηλά λόγο περισσότερων 2ον θέσεων.

Δευτέρα 27-12-2010

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa