12 Ιαν 2010

Η σχέση του Hamilton με τη Nicole Scherzinger έφτασε στο τέλος της


ο Lewis Hamilton ανακοίνωσε επίσημα ότι ο δεσμός του με την τραγουδίστρια των Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, έφτασε μετά από δύο χρόνια στο τέλος του. Αιτία η φιλοδοξία και των δύο, που είχε ως αποτέλεσμα την επιθυμία τους να επικεντρωθεί ο καθένας στην καριέρα του.

Το πρώην ζευγάρι εξέδωσε μάλιστα κοινή ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ακούγονταν εδώ και καιρό. Αυτή ανάφερε: «Η Nicole Scherzinger και ο Lewis Hamilton επιβεβαιώνουν ότι συμφώνησαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Αμφότεροι θέλουν να επικεντρωθούν στις καριέρες τους και σκοπεύουν να παραμείνουν καλοί φίλοι».

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa