6 Ιουν 2011

Τελικά θα έχουμε αγώνα στο Μπαχρέιν..

Άργησε,αλλά το περιμένανε οι διοργανωτές και τελικά θα.. γίνει το GP του Μπαχρέιν... Κανονικά φέτος ήταν να γίνει ο πρώτος αγώνας εκεί αλλά πολιτικές ταραχές δεν το επέτρεψαν. Έτσι η FIA έδωσε περιθώρια στο Μπαχρέιν να δουν αν τελικά μπορούν να εξασφαλίσουν αν μη τι άλλο την ΄΄"ασφαλή" διεξαγωγή του αγώνα.. Τελικά όλα πήγαν καλά και στις 30 Οκτ 2011 θα έχουμε αγώνα....

Ανακοίνωση της FIA:
Μετά από μια διερευνητική αποστολή που πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος του προέδρου της FIA Jean Todt, ο Αντιπρόεδρος της FIA Carlos Gracia επισκέφθηκε το Μπαχρέιν στις 31 Μαΐου 2011 για να αξιολογήσει την κατάσταση στη χώρα. Συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν με το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, την ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού του Μπαχρέιν και του Bahrain International Circuit, καθώς και άλλων εθνικών και διεθνών οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων του κ. Tariq Al Saffar στο Εθνικό Ινστιτούτο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πρόσφατη ανακοίνωση του Βασιλιά του Μπαχρέιν έχει ξεκινήσει ένα πολιτικό διάλογο και τη διαδικασία συμφιλίωσης.

Αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία και λαμβάνοντας υπόψη τις ανησυχίες όλων των ενδιαφερομένων μερών, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού συμφώνησε ομόφωνα να επαναφέρει το Grand Prix Μπαχρέιν στο FIA Formula One World Championship του 2011.

Η απόφαση αυτή αντανακλά το πνεύμα της συμφιλίωσης στο Μπαχρέιν, η οποία είναι εμφανής από την ισχυρή υποστήριξη που λαμβάνει ο αγώνας από την κυβέρνηση και όλα τα μεγάλα κόμματα στο Μπαχρέιν, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης ομάδας της αντιπολίτευσης, που αγκαλιάζει τη Formula One Grand Prix και το μηχανοκίνητο αθλητισμό στη χώρα. Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού θεωρεί ότι η επαναφορά του Grand Prix είναι ένα μέσο για να βοηθήσει να ενώνει τους ανθρώπους καθώς η χώρα φαίνεται να προχωρά μπροστά αλλά και αναγνωρίζει τη δέσμευση που ανέλαβαν οι ομάδες της F1, οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους, και το προσωπικό που συνδέονται με το πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών εθελοντών που είναι τόσο ζωτικής σημασίας για την εκδήλωση.

Το Grand Prix Μπαχρέιν θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου, σε αντικατάσταση του Ινδικού Grand Prix, το οποίο θα αποτελέσει τον τελικό γύρο του πρωταθλήματος του 2011, σε συνδυασμό με την Ετήσια Γενική Συνέλευση και το Gala απονομής βραβείων της FIA.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa