7 Ιαν 2011

HRT.. φύγε εσύ.. έλα εσύ..

Hρθε η επίσημη ανακοίνωση της Hispania Racing για να επιβεβαιώσει την επιστροφή του Καρθικέγιαν στην F1 ύστερα από έξι χρόνια.

Ο 34χρονος υπήρξε ο πρώτος πιλότος από την Ινδία που συμμετείχε σε GP του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, οδηγώντας για την Jordan τη σεζόν 2005.

Στη συνέχεια διετέλεσε δοκιμαστής στην Williams, ενώ συμμετείχε σε αγώνες του A1GP, του NASCAR και της Superleague Formula. Επίσης έχει συνεργαστεί με την ομάδα Le Mans του Colin Kolles, του νυν επικεφαλής της HRT.

"Γνωρίζω τον Ναράιν για πολύ καιρό και είναι μεγάλη ευχαρίστηση για μας που θα τον έχουμε ως οδηγό μας για το 2011", τόνισε ο Colin Kolles.

Παράλληλα φεύγει επίσημα και ο Bruno Senna.. «Μπορώ να πω πως ο κύριος Bruno Senna δεν πρόκειται να τρέχει για την HRT το 2011. Είναι 100% σίγουρο» είπε ο Kolles ενώ πιθανοί αντικαταστάτες του είναι οι Klin, Yamamoto αλλά ο επικρατέστερος είναι ο Pedro De La Rossa από πληροφορίες...

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa