15 Δεκ 2008

Ο Michael Schumacher ήθελε αντίπαλο τον Valentino Rossi στο ROC


Ο 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής F1, Michael Schumacher την Κυριακή βοήθησε την ομάδα της Γερμανίας να κατακτήσει τον τίτλο στο Race of Champions, που διεξήχθη στο στάδιο Webley του Λονδίνου. Ο Γερμανός θρύλος της F1 ευχαριστήθηκε τις μάχες στη σφικτή διαδρομή του σταδίου και, παρότι έχασε την κρίσιμη μάχη με τον Carl Edwards στα προημιτελικά για να κατακτήσει τον τίτλο του Πρωταθλητή των Πρωταθλητών, συνεχάρη τους αντιπάλους του και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη σεζόν.

Ο «Schumi» ανάμεσα σε πολλές δηλώσεις και σχόλια στάθηκε και στα μελλοντικά του σχέδια, ενώ ανάμεσα σε αυτά έβαλε και έναν αγώνα πρόσωπο με πρόσωπο με τον Valentino Rossi. Ο Γερμανός παρακολουθεί στενά την πορεία του πολυπρωταθλητή MotoGP στους αγώνες αυτοκινήτου και σίγουρα ήθελε να σταθεί απέναντι του στο Webley για να… λυθούν αρετές απορίες. «Διασκέδασα την πρόκληση του να είμαι απέναντι σε αρκετούς αναβάτες από διάφορες κατηγορίες. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να αναμετρηθώ με τον Valentino εδώ, αν αναλογιστούμε ότι είναι ταχύτατος και με αυτοκίνητο – αλλά θα μπορούσα να τον αντιμετωπίσω και στις μοτοσικλέτες…», ανέφερε ο αισιόδοξος Schumacher.

Όσο για το μοτοσικλετιστικό του μέλλον ο Schumi απέρριψε τις φήμες που τον θέλουν να εμπλέκεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes. «Το έχω ξεπεράσει. Ίσως να πάω να δω κάποιον αγώνα, αλλά δεν θα αγωνιστώ», τόνισε κατηγορηματικά στη Gazzetta dello Sport.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa