25 Φεβ 2010

o Πιθανότερος πρωταθλητής για το 2010.. μίλησε

Ο Sebastian Vettel θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου αυτήν τη χρονιά, αλλά ο οδηγός της Red Bull δείχνει να μην αγχώνεται ιδιαίτερα. Η λίστα των υποψηφίων για τον τίτλο είναι ίσως και η μεγαλύτερη της 20ετίας,
καθώς υπάρχουν 4 ομάδες σε παρόμοιο επίπεδο. Το αποτέλεσμα αυτού είναι οι οδηγοί των ομάδων αυτών να θεωρούνται αυτόματα και φαβορί.

Ο νεαρός Γερμανός, που πέρυσι τερμάτισε 11 βαθμούς πίσω από τον Πρωταθλητή Jenson Button, αναγνωρίζει ότι η πίεση θα είναι μεγαλύτερη φέτος αλλά δεν τον απασχολεί. «Είναι αλήθεια ότι οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες. Είναι κάτι που με κάνει υπερήφανο. Είμαστε ένα από τα φαβορί της χρονιάς, λόγω τον επιτυχιών μας το 2009. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Πρέπει κάθε φορά να αποδεικνύεις τις δυνατότητές σου: σε κάθε τεστ, σε κάθε αγώνα. Το να γίνω Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήταν ο στόχος μου την περασμένη χρονιά και το ίδιο ισχύει για φέτος. Παρόλη την αυξημένη πίεση, πραγματικά δεν με απασχολεί», δήλωσε ο Vettel στη Salzburger Nachrichten.

Η 14η Μαρτίου πλησιάζει και όλα δείχνουν πως οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν είναι η Red Bull, η Ferrari, η McLaren και η Mercedes. Παρόλα αυτά ο νεαρός επιμένει πως δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα τα πράγματα καθώς οι ομάδες θα φέρουν αρκετές αναβαθμίσεις. Και συμπληρώνει: «Η Ferrari, η McLaren, η Mercedes και εμείς είμαστε μπροστά. Αλλά είναι πιθανό να βρισκόμαστε πολύ κοντά. Η Ferrari φαίνεται αρκετά δυνατή μέχρι στιγμής. Παρόλα αυτά όλες οι ομάδες θα κάνουν αναβαθμίσεις στα μονοθέσιά τους πριν από την έναρξη της χρονιάς, έτσι λοιπόν υπάρχουν ακόμα πολλά να γίνουν».

Κατεμε ο ικανότερος φέτος για την κατάκτηση του τίτλου... όχι γιατι εχει το περισσότερο ταλέντο (γιατι το .. έχει..) αλλά γιατι πιστεύω οτι το θέλει περισσότερο από ολους τους άλλους .
Σε αυτή λοιπόν την φάση ποντάρω Vettel....

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa