12 Φεβ 2009

Στο νοσοκομείο από ατύχημα ο Σουμάχερ


Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, Μίκαελ Σουμάχερ, βγήκε αλώβητος από ατύχημα με μοτοσικλέτα στην Ισπανία.

"Σήμερα είχα ένα ατύχημα στις δοκιμές μοτοσικλετών στην Καρθαγένη και για να είμαι ασφαλής πήγα σε ένα νοσοκομείο", είπε ο Σουμάχερ στην επίσημη ιστοσελίδα του. "Οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι και απλά ήθελα να πω ότι είμαι καλά".

Ο Γερμανός κέρδισε 5 από τους 7 τίτλους του με τη Ferrari και αποσύρθηκε το 2006 έχοντας κερδίσει συνολικά 91 γκραν πρι, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ. Η εκπρόσωπος του Σουμάχερ είπε ότι ο 40χρονος Γερμανός έκανε δοκιμές με την ομάδα του στα Superbike στην πίστα της Καρθαγένης από τη Δευτέρα. Η ίδια είπε ότι μπορεί να μείνει στο νοσοκομείο όλο το βράδυ αν και οι πρώτες εξετάσεις δεν έδειξαν κατάγματα.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa